Blanes

Miquel Lupiáñez i el seu equip, recolzats en un sopar de germanor

  • Actualitzat:
  • Creat:

Més de 150 persones van assistir a l’acte on es va presentar la llista del PSC

El divendres 24 d’abril, just un mes abans de les eleccions municipals, el PSC de Blanes va organitzar un sopar amb amics, militants i simpatitzants; a l’acte van assistir-hi més de 150 persones.

En aquesta trobada –en la qual cada assistent va costejar el seu sopar-, Miquel Lupiáñez va presentar l’equip que l’acompanya i va apuntar els trets principals del seu programa electoral: promoció del turisme i el comerç, inversió en el benestar dels blanencs i blanenques i una política de proximitat i transparència.

Per a Miquel Lupiáñez, “la llista està formada per persones compromeses i engrescades per millorar Blanes” i en destaca la motivació i il·lusió de totes elles. A més, el candidat a l’alcaldia de Blanes incideix en la capacitat de gestió de grups: “una qualitat que considero molt positiva és l’experiència, de molts membres de la llista, en treball en equip i en la gestió de grups”.

La llista del PSC de Blanes està integrada per 15 militants i 9 simpatitzants, que figuraran com a independents. Miquel Lupiáñez compta amb un equip de persones participatives i implicades en el món associatiu i també amb experiència i reconegut prestigi en la gestió de recursos públics, econòmics i humans.

Aquestes darreres setmanes, Lupiáñez i el seu equip han portat a terme trobades amb col·lectius diversos, però continuaran reunint-se amb la resta d’associacions de veïns i altres taules sectorials.

Per al candidat socialista a l’alcaldia de Blanes, “aquestes reunions són molt interessants perquè rebem el feedback dels ciutadans i propostes concretes per millorar el nostre programa de govern per Blanes”. A més, Miquel Lupiáñez i el seu equip agraeixen “la bona rebuda a totes les trobades que hem fet, perquè les reunions són molt constructives i enriquidores”.

Fitxers adjunts: