Blanes

Mario Ros, número 5 del PSC a Blanes, estrena “Oh, l’amor!”, òpera premiada pel Gran Teatre del Liceu.

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’any passat, el compositor blanenc Mario Ros va guanyar el IV Concurs de composició d’Òperes – Òpera a Secundària al Liceu.

El Concurs de composició d’Òperes – Òpera a Secundària al Liceu, convocat pel Gran Teatre del Liceu de Barcelona, és una eina educativa que té l’objectiu d’estimular la creació entre els compositors i, sobretot, introduir als escolars en el món de l’òpera.

L’estrena de “Oh, l’amor!” es portarà a terme el proper 7 de maig. Es faran un total de vuit representacions, les quatre primeres (7 i 8 de maig) són les sessions escolars i les representacions obertes al públic són el dissabte 9 de maig i el diumenge 10 de maig, sempre amb sessions matinals i totes elles al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

L’òpera “Oh, l’amor!”, que té una durada aproximada de 45 minuts, s'interpretarà sota la direcció d'Elisenda Carrasco i amb Marc Hervàs com a director d'escena. Els intèrprets seran més de 1000 estudiants de secundària, un cor d'escena d'uns vint cantaires, sis solistes, dos professionals i quatre estudiants, i la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya).

Mario Ros ocupa la cinquena posició de la llista del PSC de Blanes com a independent, i ha estat un dels nous fitxatges de Miquel Lupiáñez, cap de llista. Ros és un músic i compositor de prestigi que ha rebut diversos premis internacionals. A més, és professor de música i va ser condecorat amb el Premi d'Honor de Composició pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. 

Fitxers adjunts: