Blanes

Lupiáñez presenta una llista diversa i amb valor afegit

  • Actualitzat:
  • Creat:

El candidat a l’alcaldia de Blanes destaca l’experiència en la gestió pública i la motivació dels membres del seu equip.

Miquel Lupiáñez ha fet pública la llista dels membres que concorreran a les eleccions del proper 24 de maig sota la candidatura socialista.

La llista està integrada per 15 militants i 9 simpatitzants, que figuraran com a independents. Miquel Lupiáñez compta amb un equip de persones participatives i implicades en el món associatiu i també amb experiència i reconegut prestigi en la gestió de recursos públics, econòmics i humans.

La número 2 de la llista és Pepa Celaya, senadora per Girona entre el 2008 i 2011 i Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Govern Municipal a l’Ajuntament de Blanes (2003-2007). També els membres que ocupen la tercera i la quarta posició compten amb àmplia experiència en la gestió pública: Nicolàs Laguna, actual Tinent d’Alcalde d’Hisenda i Patrimoni de l’Ajuntament de Blanes; i Susana Ramajo, actual regidora d’Educació, Acció Social i Arxiu, forma part del PSC des del 2010.

Una de les característiques de la llista que ha presentat avui Miquel Lupiáñez és l’elevat numero d’independents i professionals. El número 5 és Mario Ros Vidal, músic blanenc i i compositor de prestigi; la número 6 és l’actual directora de l’escola Quatre Vents, Ascensió Campayo; i el número 7 és Jordi Blai Vinaixa, educador social i mediador; i la número 8 és Antònia Coll, veïna del barri La Plantera i molt activa en el món associatiu.

Els dos membres que tanquen els primers 10 de la llista són David Juan Carles Frisuelos, especialista elèctric; i Juan Manuel Sánchez Campano, ex-regidor a l’Ajuntament de Blanes durant els anys 90 i soci fundador de la casa d’Ardales.

Fitxers adjunts: