Blanes

Intensa precampanya de Miquel Lupiáñez

  • Actualitzat:
  • Creat:

En aquestes setmanes prèvies a la campanya electoral, Miquel Lupiáñez i membres del seu equip han convocat trobades amb grups diversos: associacions de veïns i taules sectorials.

Miquel Lupiáñez i els seus companys s’han trobat amb diferents associacions de veïns per escoltar les propostes de cada barri. De moment, ja s’han realitzat les trobades amb les AAVV de Mas Florit, Horta de la Perla, La Pedrera, Mas Enlaire, Mas Borinot, Raval, Dintre Vila i Sa Carbonera.

A més, l’equip socialista també ha organitzat trobades amb col·lectius concrets com joves, gent gran, comerciants, docents i mestres. 

L’objectiu d’aquestes reunions sectorials és presentar l’equip socialista i exposar punts del programa. De moment, fruit d’aquestes trobades de precampanya, Miquel Lupiáñez i el seu equip agraeix “la bona rebuda a totes les trobades que hem fet, perquè les reunions són molt constructives i enriquidores”. 

Durant aquestes dues setmanes prèvies a la campanya electoral, el candidat a l’alcaldia de Blanes i el seu equip continuaran reunint-se amb la resta d’associacions de veïns i altres taules sectorials (esports, cultural, turisme...). Miquel Lupiáñez destaca la necessitat d’escoltar i d’explicar-se: “Aquestes reunions són molt interessants perquè rebem el feedback dels ciutadans i propostes concretes per millorar el nostre programa de govern per Blanes”. 

El proper acte de precampanya de Miquel Lupiáñez i la llista socialista és un sopar per a amics, militants i simpatitzants. En aquesta trobada, els membres de la llista presentaran el projecte per governar Blanes. A més, l’acte serà l’arrencada final de la precampanya: aquest sopar especial, el proper divendres 24 d’abril, serà just un mes abans del dia de les eleccions. 

Fitxers adjunts: